Psykoterapi

NATURBASERET PSYKOTERAPI

Naturbaseret psykoterapi er en terapeutisk tilgang, der udnytter naturens helbredende kraft til at støtte enkeltpersoner på deres rejse mod helhed og velvære. Naturbaseret psykoterapi er forankret i jungianske principper og fænomenologisk praksis og anerkender den iboende visdom i den naturlige verden, dens oprindelige indbyggere og dens evne til at facilitere dyb healing og transformation i det menneskelige nervesystem.

Naturbaseret psykoterapi integrerer traditionelle terapeutiske teknikker med principperne i økopsykologi, jungiansk psykologi og fænomenologisk filosofi. Denne tilgang anerkender sammenhængen mellem mennesker og den naturlige verden, ser naturen som en stærk allieret i den terapeutiske proces og fokuserer på at udforske levede erfaringer og subjektive opfattelser, og den informerer naturbaseret psykoterapi ved at opfordre enkeltpersoner til at engagere sig i naturen med en åben og modtagelig tankegang.

Ved at engagere sig i naturen på en opmærksom og bevidst måde kan man opnå indsigt, helbredelse og vækst. Terapeutiske transformationer opfattes ofte som mere naturlige, mindre forcerede og lettere at integrere sammenlignet med traditionelle kliniske terapiformer.

Hos NEED FOR NATURE PSYCHOTHERAPY tilbyder vi en række naturbaserede psykoterapisessioner, der er skræddersyet til at opfylde vores kunders unikke behov og mål, alle omhyggeligt og intuitivt håndplukkede og med stor faglig tyngde og klientcentrerede mål i deres kerne. Vores sessioner varierer fra 2 til 24 timer, og det rette format for terapeutiske sessioner aftales under vores indledende samtaler.

Vi tilbyder også psykoterapisessioner. Klik nedenfor for at booke nu

Fra en session med naturbaseret psykoterapi kan du forvente:

  • En dybere forbindelse – med naturen og med dig selv
  • Mind-Body-Spirit Fusion gennem naturinspirerede øvelser, der fører til større harmoni og oplevet livsbalance
  • Selvopdagelse, da naturen fungerer som et spejl for selvrefleksion og selvopdagelse, der giver indsigt i din indre verden og fremmer personlig vækst.
  • Stressreduktion, afslapning og forbedret generel mental sundhed og velvære
  • Følelsesmæssig helbredelse gennem et sikkert organisk rum for følelsesmæssigt udtryk og bearbejdning, der giver mulighed for at frigøre indestængte følelser
  • Miljøbevidsthed som en positiv bivirkning ved at fremme en dybere forbindelse med naturen, hvilket fører til opmuntret miljøforvaltning og en følelse af ansvar over for den naturlige verden, dine jævnaldrende i den og dig selv.
  • Vores naturbaserede psykoterapisessioner finder sted i vores klinik, i den omkringliggende nationalpark Kongernes Nordsjælland, i dit nærmeste naturområde eller online. Vi arbejder altid klientcentreret, hvilket betyder, at din komfort, dit velbefindende og din fysiske og følelsesmæssige sikkerhed er vores højeste prioritet.

Vi tilbyder også psykoterapisessioner. Klik nedenfor for at booke nu